Voor 22:00 besteld = morgen in huis ❤️

Verzending & discretie

We leveren 7 dagen per week en streven naar een levertijd van 1 werkdag (In Nederland). De levertijd in België is 1-2 werkdagen.  Natuurlijk staat discretie bij ons voorop. Wij zullen er dan ook voor zorgen dat jouw pakketje ten alle tijde zo discreet mogelijk wordt bezorgd. Maak je geen zorgen over met ToySpot logo’s bedrukte dozen, nee hoor. Jij krijgt gewoon een blanco doos thuisgestuurd zonder vermelding van afzender. 

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis.

Bij bestellingen boven een bedrag van 35,00 worden, voor leveringen in België,  géén verzendkosten berekend. Onder de  35 euro bedragen de verzendkosten voor België  4,95.

De verzendkosten voor overige landen zijn afhankelijk van het gewicht van de zending en worden getoond bij het afrekenen van je bestelling

In het geval van speciale acties kunnen de verzendkosten afwijken. Deze zullen t.z.t. vermeld staan op de beginpagina van deze site.

Bezorging bij afhaalpunt

Je kunt bij levering in Nederland ook kiezen voor het bezorgen bij een afhaalpunt. Dit is ook geheel kosteloos. U bestelling wordt anoniem bezorgd dus u kunt zonder zorgen het pakket afhalen bij het afhaalpunt. Bezorging bij een afhaalpunt is helaas niet mogelijk in België.