Voor 22:00 besteld = morgen in huis ❤️

Ruilen & retourneren

Je hebt bij ToySpot het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. Om je retourzending snel te laten verlopen kun je eenvoudig gebruik maken van ons retourformulier.

Terugbetaling

Zodra je het retourformulier hebt ingevuld kun je deze opsturen naar info@toyspot.eu. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke betaling hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk met een andere wijze van terugbetaling hebt ingestemd. De verzendkosten voor retourneren zijn op eigen kosten. Wij betalen het bedrag van het artikel en de gemaakte kosten voor het verzenden naar jouw adres terug. Zodra wij de retour hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen de terugbetaling verrichten. 

Ontvangen artikelen dien je niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld terug te sturen. Ons retouradres is als volgt;

Straat:       Peizerweg 97 C5

Postcode:  9727 AJ

Plaats:       Groningen

Land:         Nederland

Je bent op tijd als je de artikelen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Wij vragen je om bij de retourzending het ingevulde retourformulier en de pakbon (indien je deze nog hebt) bij te voegen.

Voorwaarden

Bij retourzendingen gelden de volgende voorwaarden:

  1. Artikel en verpakking zijn in originele staat
  2. Artikel en verpakking zijn onbeschadigd en ongescheurd
  3. Artikel en verpakking zijn ongebruikt en ongedragen
  4. Defecte artikelen kunnen geruild worden met een nieuw artikel

Annulering van je bestelling


Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden. Mits deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ToySpot een verzendbevestiging en een track en trace code. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan je orderbevestiging of neem telefonisch contact met ons op door het retourformulier op te sturen naar info@toyspot.eu. De annulering van de order zal per e-mail bevestigd worden. Zodra je verzoek tot annulering door ons is bevestigd (en het artikel weer door ons ontvangen is indien al verstuurd), restitueert ToySpot het betaalde bedrag uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding (herroeping).