Voor 22:00 besteld = morgen in huis ❤️

Veelgestelde vragen

1. Klantenservice

Hoe kan ik de klantenservice bereiken voor een vraag of opmerking?

ToySpot is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 op +316 22 71 63 78, je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer! Tevens kun je een bericht sturen via het contactformulier. Wij streven ernaar om dezelfde dag nog een reactie te geven op je bericht. Zie voor meer informatie de pagina voor onze klantenservice.

Wanneer kan ik antwoord verwachten op mijn bericht?

Onze klantenservice is op werkdagen geopend van 9.00 tot 17:00. Wij streven er naar om op dezelfde dag nog een antwoord of reactie te geven op je bericht, maar in ieder geval binnen één werkdag.

Kan ik ook telefonisch contact opnemen met ToySpot?

Ja, dat kan. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 op +31 6 22 71 63 78.

2. Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?

De informatie over hoe je een bestelling kan plaatsen vind je op onze bestelproces pagina.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Een bestelling kan nog worden geannuleerd indien deze nog niet is is verzonden naar ons magazijn, de status zal dan nog op 'Order ontvangen' staan. De status van je bestelling vind je bij 'order en status' in je account. Neem hiervoor tussen 09.00 en 17.00 telefonisch contact met ons op via +31 6 22 71 63 78. Buiten werktijd kun je een bericht sturen via ons klantenserviceformulier.

Kan ik mijn bestelling of adres nog wijzigen nadat ik een bestelling heb geplaatst?

Een bestelling kan nog worden gewijzigd indien deze nog niet is verzonden naar ons magazijn, de status zal dan nog op 'Order ontvangen' staan. De status van je bestelling vind je bij order en status. Neem hiervoor tussen 09.00 en 17.00 telefonisch contact met ons op via +31 6 22 71 63 78. Buiten werktijd kun je een bericht sturen via ons contactformulier.

3. Bezorging

Wanneer kan ik mijn pakketje thuis verwachten?

Voor Nederland geldt dat wanneer je op werkdagen voor 16:00 uur hebt besteld, je de volgende dag je bestelling in huis hebt. Mits anders wordt vermeld op de productpagina. Voor zendingen naar België staat een levertijd van 1 tot 3 werkdagen.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

In Nederland en België verzenden wij onze pakketten met DHL. De verzendkosten voor Nederland zijn gratis. Bij levering bij een pakketpunt zijn de verzendkosten 2,95 euro. Bezorging bij een pakketpunt is alleen mogelijk in Nederland.

Welke bezorgmogelijkheden zijn er?

Naast de standaardbezorging bieden wij ook bezorging bij een pakketpunt. Voor een uitgebreid overzicht bezoek je onze bezorgmogelijkheden pagina.

Kan ik mijn bestelling ergens anders laten bezorgen?

Binnen Nederland kan jij je bestelling laten bezorgen bij een DHL Servicepunt. Tijdens het bestelproces kies je voor: ‘Leveren bij een pakketpunt’. Bij deze optie zijn de verzendkosten 2,95 euro.

Hoe ziet het pakket eruit?

Al onze pakketten worden discreet verzonden. Dit betekent dat de bestelling in een blanco doos wordt verzonden. Onze bedrijfsnaam of logo staat niet op het pakket.

4. Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Voor het retourneren ga je naar onze pagina voor ruilen en retourneren. Hier staat alle informatie voor het retourneren.

Hoelang duurt de afhandeling van mijn retour?

Na ontvangst van je retourzending, zal deze binnen 3 werkdagen worden afgehandeld.

5. Betalen

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

De verschillende mogelijkheden die wij bieden voor het betalen van je bestelling zijn op de betalingspagina te vinden.